Навчальні заклади й соціальні працівники Львова зібрали військовим речі першої необхідності

16:40 20 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: vk.me

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, СЗШ №23, СЗШ №33, СЗШ №91, СЗШ №92 СЗШ №78, СЗШ №81 та вище професійне училище транспортних технологій та сервісу №63 закупили для воїнів медикаменти, термобілизну, теплі шкарпетки, взуття й побутові речі (ліхтарики, резервуари для води, інше).

У прес-службі ЛМР повідомили сьогодні, 20 листопада, «Щоденному Львову», що, за сприяння відділу соціальної роботи Шевченківського району міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та навчальних закладів цього району було передано бійцям прикордонного загону речі першої необхідності.  У повідомленні також конкретизують:

Фахівець із соціальної роботи Шевченківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Володимир Дітчук розповів: «Відділ тривалий час співпрацює з госпіталем прикордонних військ та допомагає пораненим бійцям подолати складні життєві обставини. А тепер, ще й реалізували ініціативу щодо допомоги бійцям, які знаходяться в зоні АТО. Ця допомога відбувалась завдяки тісній та скоординованій співпраці відділу соціальної роботи та навчальних закладів Шевченківського району». 

На заклик соціальних фахівців відгукнулися СЗШ №23, СЗШ №33, СЗШ №91, СЗШ №92 СЗШ №78, СЗШ №81 та Львівське вище професійне училище транспортних технологій та сервісу №63. Спільними зусиллями було закуплено: медикаменти (протизастудні засоби), термобілизну, теплі шкарпетки, взуття, побутові речі (ліхтарики, резервуари для води, інше). 

Окрім цього, разом із «Фундацією духовного відродження» було передано вкрай необхідні медикаменти (знеболюючі, протизастудні засоби) на суму понад 12 тисяч гривень. Усі ці речі відправлені на передову бійцям прикордонних загонів. 

Начальник відділу соціальної роботи Шевченківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Любов Федишин зазначила з цього приводу:«У такий важкий, неспокійний для усіх час, важливо об’єднати зусилля задля допомоги бійцям, які воюють в складних умовах, незважаючи ні на що. Дякуємо кожному, хто  робить свій внесок у нашу перемогу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів