На вулиці Олени Степанівни у Львові з’явилися тріщини в будинку, поруч із яким будують новий (відео)

11:48 21 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: lvivexpres.com

Жителі пошкодженого будинку письмово відмовились від переселення – хоч газопостачання до нього вже припинено.

21 травня близько 01:00 мешканцями триповерхового 11-квартирного житловому будинку вулиці Олени Степанівни, 12 у Львові було зафіксовано прогресування тріщин в квартирах №1, 5, 9, на сходових маршах та на фасаді будинку (пошкоджено раніше встановлені маяки). Тим часом поруч із цим будинком проводиться будівництво компанією «Ріел»...

На місце події виїжджали рятувальники Львівського обласного управління ДСНС, голова Залізничної районної адміністрації, працівники управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міськради, працівники комунальних підприємств, аварійна бригада ПАТ «Львівгаз», працівники Залізничного райвідділу МВС. За попередніми даними в будинку зареєстровано 25 осіб, фактично проживає 17 осіб.

Мешканцям будинку було запропоновано тимчасово відселитись до готелю «Турист». Однак жителі пошкодженого будинку письмово відмовились від переселення до готелю. 

Лише двоє мешканціі квартир №5 і стільки ж – квартири №9 – тимчасово переїхали до родичів – хоч газопостачання до будинку припинено. За станом будинку проводиться спостереження.

З компанією забудовником вирішується питання щодо фінансування робіт з підсилення будинку та проведення ремонту в пошкоджених квартирах. Про це повідомили сьогодні, 21 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів