На вулиці Богуна у Львові утворилось провалля (оновлено)

17:20 15 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: unn.com.ua

Мешканці вулиці Богуна повідомили, що бруківка просідала на ній уже давно, натомість від потужної зливи асфальт перетворився в яму.

Сьогодні, 15 червня, у Львові після зливи посипалася цегла з балкона третього поверху з будинку №11 на вулиці Богдана Хмельницького. На щастя, постраждалих немає.

А на вулиці Богуна просіла бруківка, відтак там утворилось провалля. Мешканці кажуть, що бруківка на цьому місці просідала уже давно та від потужної зливи асфальт перетворився в яму.

Про це, як повідомили сьогодні, 15 червня, в інформагенції «УНН», розповіли їй очевидці подій. Натомість у прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 15 червня, «Щоденному Львову»:

«У результаті зливи на перетині вулиць Богуна та Генерала Чупринки біля Національного університету «Львівська політехніка» утворилось провалля. Як зазначив голова Франківської райадміністрації Руслан Кандибор, провалля – глибоке, однак наразі загрози для мешканців немає: місце – обгороджене.

Руслан Кандибор також зазначив: «Ми зробили виїзд на місце. Зараз очікуємо на працівників «Львівводоканалу», аби визначити причину того, що сталося, адже для цього потрібна спеціалізована техніка. Встановивши причину, зможемо вирішити проблему». 

Як інформував «ЩЛ», зливу у Львові витримали не всі балкони.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів