На відкриття пам’ятника Андрею Шептицькому у Львові просять брати лише найнеобхідніше

18:00 28 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Прочан закликають не брати зі собою завтра на площу Юра у Львові речей, які потребують додаткового огляду та не є найнеобхіднішими.

«У зв’язку із російськими терористичними загрозами та з метою гарантування безпеки у місцях масового скупчення громадян, просимо Вас завчасно прибути на урочистості з нагоди відкриття пам’ятника та святкування 150-ї річниці з Дня народження Митрополита Андрея Шептицького, оскільки правоохоронними органами будуть здійснюватися додаткові заходи безпеки», – повідомили сьогодні, 28 липня, обласної державної адміністрації, де також закликають: «Просимо не брати з собою речей, які потребують додаткового огляду та не є найнеобхіднішими. Запрошуємо львів’ян та гостей міста на святкування та просимо вибачення за можливі незручності, пов’язані з додатковими заходами безпеки».

Як інформував «ЩЛ», завтра Президент України візьме участь у відкритті пам’ятника Андрею Шептицькому у Львовісьогодні й завтра львівських правоохоронців переведено на посилений варіант несення служби.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів