На урочистому засіданні з нагоди Дня Львова відзначено подяками сімох волонтерів (відео)

23:52 1 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Міський голова Львова вручив у п’ятницю подяки волонтерам Світлані Сидоренко, Лесі Слюсарчук, Ростиславу Терещуку, Мар’яні Жураковській, Йосифу Гарвасу, Юліані Лавриш і Сергію Глотову.

Сьогодні, 1 травня, у Львівській міській раді відбулось урочисте засідання з нагоди Дня міста Львова, під час якого було вручено міські нагороди львів’янам, які своєю працею та активною громадянською позицією довели свою відданість Україні. Зокрема, за сумлінну працю і жертовність у дні боротьби за волю і єдність України, за вірність професійній клятві, охорону людського життя та з нагоди Дня міста Львова Подяку міського голови отримала завідувач медичною частиною благодійної установи «Шпиталь імені Митрополита Андрея Шептицького»  Конанець Лілія.

Подяки за активну громадянську позицію, повагу до українського народу та підтримку тих, хто захищає правду і проявляє справжній героїзм у дні боротьби за волю і єдність України та з нагоди Дня міста отримали волонтери Львова: Світлана Сидоренко, Леся Слюсарчук, Ростислав Терещук, Мар’яна Жураковська, Йосиф Гарвас, Юліана Лавриш і Сергій Глотоу. Також міський голова вручив Подяку громадському діячеві Андрію Рожнятовському – за активну громадянську  позицію та сумлінну працю у дні боротьби за волю і єдність України та з нагоди Дня міста Львова.

Про це повідомили сьогодні, 1 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів