На цистерні з дизпаливом на станції Клепарів у Львові згорів 27-річний житель Херсонщини

18:10 28 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці

Як повідомили в підрозділі зв'язків із громадськістю управління МВС на Львівській залізниці, сьогодні, 28 лютого, о 08:00 ранку працівники транспортної міліції знайшли на цистерні з дизельним паливом, на одній із колій станції Клепарів обгорілий труп чоловіка.

У прес-службі (підрозділі зв'язків із громадськістю) управління МВС на Львівській залізниці повідомили в суботу, що 28 лютого, о 08:00 ранку працівники транспортної міліції знайшли на цистерні з дизельним паливом, на одній із колій станції Клепарів обгорілий труп 27-річного жителя Херсонської області. Одна із мешканок будинку, розташованого неподалік залізничної станції, розповіла правоохоронцям, що на даній ділянці в складі вантажного поїзда горить цистерна.

Однак, виявилося, що диміла не цистерна, а тіло 27-річного чоловіка, який з невідомої причини заліз на цистерну, отримав потужний удар струмом, від чого його одяг повністю згорів. Оскільки над шляхами проходять електричні дроти високої напруги, що досягає позначки 27 тисяч вольт, чоловік, перебуваючи на близькій відстані від них, отримав удар струмом і згорів живцем.

На місце події відразу викликали транспортну міліцію, МНС, карету швидкої допомоги та співробітників залізниці. За фактом смертельного травмування проводиться перевірка.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів