На схід України знову вирушив зведений загін правоохоронців Львівщини

12:05 6 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Міліціонери замінять своїх колег, котрі несуть службу в зоні бойових дій.

5 липня зведений загін працівників міліції райвідділів Львівщини виїхав у зону проведення АТО, де вони замінять своїх колег, котрі несуть службу на сході України. Провести правоохоронців прийшли їхні співробітники, на чолі зі заступником начальника обласного управління МВС – полковником міліції Сергієм Зюбаненком, а також начальником управління громадської безпеки обласного УМВС – полковником міліції Андрієм Гребенюком.

У зоні проведення антитерористичної операції працівники міліції Львівщини нестимуть службу по охороні громадського порядку, проводитимуть зачистки населених пунктів від терористів, охоронятимуть об’єкти життєзабезпечення населених пунктів, а також виконуватимуть інші завдання командування АТО. Батьки, дружини, родичі та колеги по роботі, котрі проводжали правоохоронців, побажали їм сил, наснаги, мудрості та мужності, аби з честю виконати поставлені завдання і щасливо повернутися додому.

Про це повідомили сьогодні, 6 липня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС, де також запевнили: «Усі міліціонери, які відправляються у зону АТО, забезпечені усім необхідним для несення служби та для виконання поставлених завдань».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів