На навчання з основ військової справи вже записалися 125 львів’ян

10:05 15 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: wz.lviv.ua

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, в понеділок в Інформаційно-практичному центрі безпеки міста заплановані такі заходи: основи домедичної підготовки від Червоного хреста; основи домедичної підготовки від Червоного хреста; тренінг «Дії населення за сигналами оповіщення»; тренінг «Дії населення при надзвичайних ситуаціях»; бойове мистецтво з елементами самозахисту.

Як повідомили сьогодні, 15 вересня, «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, на навчання з основ військової справи у Академії сухопутних військ в Інформаційно-практичному центрі безпеки міста вже записалось 125 осіб. У повідомленні також зазначено:

«Від п’ятниці у Львові працює Інформаційно-практичний центр безпеки міста. Центр розташований у спеціальному наметі на пл. Ринок. Графік роботи – щодня з 10.00 до 20.30 год.

У Центрі для усіх охочих надають консультації інформаційного характеру, проводять навчання, майстер-класи та практичні заняття з чотирьох основних напрямків – екстрена медицина, основи самозахисту, основи військової справи та цивільна оборона. Також у Центрі здійснюється запис та реєстрація усіх охочих пройти вишкіл.

Як повідомили у Центрі, станом на сьогодні вже зареєстровано 125 людей на навчання військової справи в Академії сухопутних військ.  Щодня з 10:00 до 20:30 год у наметі на площі Ринок можна отримати інформацію із таких напрямів:

– екстрена медицина; 

– основи самозахисту;

– основи військової справи;

– цивільна оборона.

Про тренінги та лекції можна дізнатися безпосередньо у Інформаційно-практичному Центрі Безпеки Міста, а також на сторінці у соціальній мережі. 

Сьогодні, 15 вересня, у Центрі заплановані такі заходи:

10:30 – 11:30 – основи домедичної підготовки від Червоного хреста;

13:30 – 14:30 – основи домедичної підготовки від Червоного хреста;

15:00 – 16:00 – тренінг «Дії населення за сигналами оповіщення»;

16:00 – 17:00 – тренінг «Дії населення при надзвичайних ситуаціях»;

18:30 – бойове мистецтво з елементами самозахисту.

Усім охочим можна прийти і подивитися, як проходить заняття. Для участі у наступних заняттях потрібно буде записуватися безпосередньо у тренера. Урок проводить тренер ЛДЮСШ «Олімпія» Юнак Роман.

Довідка

Інформаційно-практичний центр безпеки міста: Час роботи: 10.00 год – 20.30 год; площа Ринок, 1. Тел.: (032) 297-55-51, 297-55-52; мail: safecity.center@gmail.com, web: www.safe-city.com.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів