На Львівській залізниці з’ясовують причини загоряння потягу №6405 (оновлено: відео)

20:24 17 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: galka.if.ua

За словами опитаних пасажирів, причиною пожежі могло стати поводження деяких подорожуючих, які курили у вагоні та розпивали алкогольні напої.

«Львівська залізниця з’ясовує причини загоряння дизель-поїзда №6405 Івано-Франківськ – Яремче», – повідомили у вівторок на магістралі, де також поінформували:

«Сьогодні близько 11:30 на станції Делятин було виявлено задимлення в салоні першого вагону приміського дизель-поїзда №6405, що курсував за маршрутом Івано-Франківськ – Яремче. Постраждалих серед пасажирів та працівників залізниці немає, на місці працює комісія із розслідування інциденту.

За словами опитаних пасажирів, причиною загоряння могло стати поводження деяких подорожуючих, які курили у вагоні та розпивали алкогольні напої. Точні висновки нададуть правоохоронці та залізничники, які зараз працюють на місці загоряння.

Додамо, за інформацією служби приміських пасажирських перевезень Львівської магістралі, вказаний дизель-потяг побудований у 1984 році. У 2007 році пройшов капітальний ремонт з продовженням терміну служби та на момент інциденту перебував у справному технічному стані».

Про це повідомили сьогодні, 17 листопада, в прес-центрі Львівської залізниці.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів