На Львівській залізниці запевнили, що її потяг не горів

15:42 28 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: varta1.com

На магістралі стверджують, що «хтось з громадян викликав рятувальників, які прибули на місце, однак, їхнє втручання не знадобилося».

«Регіональна філія «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» категорично спростовує інформацію, яку поширили 27 липня деякі ЗМІ щодо нібито загоряння у дизель-поїзді на приміському вокзалі станції Львів», – повідомили в прес-службі Львівської залізниці, де також поінформували:

«Роз’яснюємо, що близько 9-ї години ранку під час підготовки до здійснення рейсу дизель-поїзда за маршрутом Львів-Ходорів у дизелі через вихлопний тракт моторного вагона відбувся вихлоп високотемпературних газів з надмірним візуалізованим виділенням димових мас. Локомотивна бригада заглушила машину та перевірила справність систем.

Не виявивши недоліків, поїзд повели у рейс з незначним відхиленням від графіка. Працівники залізниці не викликали пожежних бригад, оскільки у цьому не було потреби. 

Натомість хтось з громадян викликав рятувальників, які прибули на місце, однак, їхнє втручання не знадобилося. Поїзд здійснив рейс у звичному порядку.

Вокзал працює у штатному режимі. Вкотре просимо ЗМІ відповідально ставитися до підготовки матеріалів та не користуватися неперевіреною інформацією з ненадійних джерел».

Як інформував «ЩЛ», вчора на сайті громадського об’єднання «Варта 1» повідомили, що на приміському вокзалі у Львові загорівся потяг через обірваний силовий дріт», а також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів