На Львівській магістралі обладнають автоматикою залізничний переїзд

19:54 17 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: sai.gov.ua

За попередні чотири роки автоматичною світлофорною сигналізацією обладнано 40 переїздів.

«З метою підвищення рівня безпеки руху на залізничних переїздах, залізничники планують до кінця 2015 року обладнати автоматикою шість залізничних переїздів з автобусним рухом. Крім того, на 74-х переїздах – виконується капітальний ремонт; на 80-х буде укладено переїзний настил зі збірного залізобетонну, а на трьох покращиться видимість», – повідомили сьогодні, 17 листопада, в Укрзалізниці, де також поінформували:

«З початку року залізничники обладнали автоматикою залізничний переїзд на під’їзній колії станції Сагайдак Південної залізниці; капітально відремонтували 54 переїзди; на 74 – уклали переїзний настил зі збірного залізобетону та на 3 покращили видимість. До кінця 2015 року будуть капітально відремонтовані ще 20 залізничних переїздів.

Також завершаться роботи з обладнання автоматичною світлофорною сигналізацією на п’яти об’єктах: на під’їзній колії лісохімзаводу станції Перечин та на перегоні Глибока-Буковинська-Берегомет Львівської залізниці; на станційній колії №8 станції Дачне Одеської залізниці; на колії №1 станції Вінниця Південно-Західної залізниці; на під’їзній колії станції Світловодськ Південної залізниці. Роботи виконуються на кошти залізниць, у рамках Галузевої програми підвищення технічного рівня та забезпечення безпеки руху на залізничних переїздах, розрахованої на 2011-2015 рр.

За попередні чотири роки автоматичною світлофорною сигналізацією обладнано 40 переїздів; капітально відремонтовано – 340; укладено переїзний настил зі збірного залізобетону на 517-ти об’єктах; 1639 переїзних світлофорах модернізовано на світлодіодні; 175 обладнано попереднім включенням сигналізації при аварійному відкритті основних шлагбаумів; 130 переїздів обладнано поїзним радіозв’язком. Наразі фахівці розробляють нову галузеву програму переобладнання та модернізації залізничних переїздів на 2016-2020 роки.

На залізницях України експлуатується 5259 залізничних переїздів, з них 4055 обладнано автоматичною переїзною сигналізацією. З черговим працівником – 1458 залізничних переїздів, з яких додатково обладнані автоматикою 1429 об’єктів.

Всього без чергового працівника експлуатується 3801 залізничний переїзд. Із найбільш інтенсивним рухом автотранспорту – 403 переїзди, обладнані додатковими шлагбаумами, які перекривають всю ширину проїзної частини автомобільної дороги».

Про це повідомили сьогодні, 17 листопада, в прес-центрі Укрзалізниці.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів