На Львівщині загинув під колесами вантажівки велосипедист

09:30 29 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: sai.gov.ua

Як повідомили в понеділок у в прес-службі обласного управління ДАІ й департаменті з питань цивільного захисту облдержадміністрації, трагедія сталася в Буському районі.

 У прес-службі обласного управління ДАІ повідомили сьогодні, 29 вересня,що в Буському районі на автодорозі «Київ-Чоп» у результаті ДТП загинув 31-річний велосипедист. У повідомленні також конкретизують:

«Трагічна подія відбулась цієї суботи, 27 вересня, о 20.15 годині.  За попередніми даними, водій вантажівки «Scania», 58-річний житель Рівненської області, наїхав на велосипедиста, який виїжджав із другорядної дороги на головну.

За кермом «двохколісного» був 31-річний житель Буського району.  Від отриманих травм велосипедист помер на місці аварії. Триває розслідування, правоохоронці встановлюють усі обставини та причини цієї дорожньо-транспортної пригоди».  

Своєю чергою, в департаменті з питань цивільного захисту облдержадміністрації розповіли в понеділок:

«27 вересня о 20.15 поблизу с. Ожидів Буського району на автодорозі Київ-Чоп водій вантажного автомобіля «Scania» скоїв наїзд на велосипедиста Володимира К., 1985 року народження, жителя с. Соколівка Буського району, який від отриманих травм помер на місці події. Тіло загиблого доставлено до моргу Буської центральної районної лікарні. Причини події – з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів