На Львівщині вирішували питання бойового застосування підрозділів ракетних військ та артилерії

19:46 20 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міністерства оборони України

Як повідомили в суботу в прес-службі Міноборони, на науково-практичній конференції в Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного ухвалили рішення щодо перспективного розвитку підрозділів ракетних військ і артилерії.

У прес-службі Міністерства оборони України інформують сьогодні, 20 грудня, в повідомленні «На Львівщині учасникам науково-практичної конференції продемонстровано комплекс практичних занять з бойовою стрільбою артилерійськими підрозділами»:

«В Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного завершилася науково-практична конференція, присвячена питанням бойового застосування підрозділів ракетних військ і артилерії Української армії за досвідом антитерористичної операції. Апогеєм форуму став комплекс занять із бойовою стрільбою артилерійських підрозділів на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки провідного військового вишу.

Зокрема, курсанти, що навчаються за спеціальностями «Управління діями підрозділів наземної артилерії» та «Артилерійська розвідка» продемонстрували учасникам заходу порядок роботи корегувальника артилерійського вогню та відпрацювали дії мінометної батереї в різних ситуаціях. Під час занять особлива увага зверталась на мобільність та координацію дій артилеристів з підрозділами інших родів військ.

За підсумками роботи форуму науковці ухвалили рішення щодо перспективного розвитку підрозділів ракетних військ і артилерії, розробки нових зразків артилерійського озброєння та підготовки вітчизняних «гармашів». Начальник Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного генерал-лейтенант Павло Ткачук подякував усім за плідну роботу та нагородив учасників».

Про це повідомляється в суботу на офіційному сайті Міністерства оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів