На Львівщині травмовано внаслідок ДТП п’ятьох пасажирів автобуса (відео, оновлено)

18:42 18 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Департаменту ДАІ МВС України.

У понеділок, 17 серпня, близько третьої години дня, на 11-му кілометрі автодороги «Завадка-Козьова» сталася дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками.

За попередніми даними, водій автобуса «БАЗ А079.25», рухаючись у селі Орявчик у Сколівському районі на підйом у напрямку села Завадка, через технічну несправність (відмовила гальмівна система), не впорався з керуванням, здійснив з’їзд у кювет та наїзд задньою частиною автобуса на бетонну огорожу приватної садиби. Внаслідок автопригоди п’ятеро пасажирів, серед яких двоє неповнолітніх отримали тілесні ушкодження.

Травмованих було госпіталізовано до Сколівської ЦРЛ. Наразі з’ясовуються всі обставини пригоди. Про це повідомили сьогодні, 18 серпня, «Щоденному Львову», в прес-службі Департаменту ДАІ МВС України. Натомість «Телеканал новин «24» розповів у вівторок:

«Троє людей загинули, восьмеро в лікарні. Такі наслідки двох аварій, які за останню добу сталися на дорогах Львівщини.

Рейсовий автобус Львів-Сколе не зміг виїхати на схил і скотився в канаву. Правоохоронці кажуть, трапилося це через несправні гальма. Тож п'ятеро пасажирів зараз перебувають у лікарні.

Інша дорожня пригода сталася на трасі Львів-Яворів. Там зіткнулося два легковики. Троє людей загинули на місці, ще стільки ж потрапили на лікарняні ліжка.

Відсьогодні львівські ДАІвці посилять режим роботи. Кількість ДТП в регіоні, за невідомих причин, різко зросла.

«Водій автомобіля Audi A4, за попередніми даними, виїхав на смугу зустрічного руху і також перевищив встановлену безпечну швидкість та здійснив зіткнення з автомобілем «Renault Kangoo», – повідомив речник обласної ДАІ Тарас Дзвоник».

Про це розповів сьогодні, 18 серпня «Телеканал новин «24».

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів