На Львівщині розпочався польовий вихід курсантів Академії сухопутних військ

17:35 22 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Декілька сотень майбутніх офіцерів упродовж декількох тижнів вдосконалюватимуть отримані знання на практиці.

Днями у Міжнародному центр миротворчості та безпеки Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного розпочався польовий вихід його курсантів.  Під час цього нього значну увагу приділяють вивченню засобів облаштування переправ і здійснення десантування через водні перешкоди.

У розпорядженні курсантів-інженерів є практично всі взірці інженерної техніки, що здатні виконати такі завдання. У Міжнародному центрі миротворчості та безпеки відточують свої знання й майбутні командири підрозділів механізованих і танкових військ.

Акцент у підготовці майбутніх офіцерів викладачі ставлять на розвиток їхніх командирських і лідерських якостей, наданню курсантам необхідних навичок із ухвалення правильних та ефективних рішень. Також графік практичних занять передбачає виконання різноманітних вправ стрільб зі стрілецької зброї і гранатометів, озброєння бойових машин, водіння танків, БМП та БТРів, відпрацювання низки нормативів із багатьох інших військових дисциплін.

Уперше виконують вправу навчальних стрільб із озброєння бойової машини піхоти БМП-2 курсанти, які навчаються за спеціальністю «Виховна робота». У майбутньому вони обійматимуть офіцерські посади по роботі з особовим складом.

Програма їхньої підготовки передбачає набуття навиків у форматі командира механізованого взводу. За час навчання курсанти цього фаху повинні досконало оволодіти усіма зразками стрілецької зброї і гранатометів, водити бойові машини, ефективно використовувати їхнє озброєння, повноцінно керувати механізованими підрозділами.

Польовий вихід для вихованців Академії сухопутних військ триватиме ще декілька тижнів. Про це повідомили сьогодні, 22 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів