На Львівщині розпочалися навчання командирів рот і загонів охорони (відео)

19:16 8 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Як повідомили в середу в обласному військового комісаріату, впродовж двох тижнів у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки командирів навчатимуть порядку їхніх дій у боротьбі з озброєними формуваннями агресорів.


Відео: Telekanal ZIK

В обласному військового комісаріату повідомили сьогодні, 8 жовтня, що на Львівщині вже розпочалися навчання командирів рот і загонів охорони. У повідомленні також конкретизують:

«6 жовтня на Львівщині розпочалась підготовка керівного складу рот охорони та загонів оборони. Впродовж двох тижнів у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки командирів навчатимуть порядку їхніх дій у боротьбі з озброєними формуваннями агресорів.

Керівники рот охорони та загонів оборони набуватимуть навичок ведення бою, вивчатимуть тактичну та вогневу підготовку. Також проводитимуться заняття з військово-медичної справи.

Солдат навчать специфіці дій на блокпостах, охорони важливих державних та військових об’єктів. У ході двотижневих навчань керівний склад загонів набуде професійних навичок, таких потрібних у разі ведення бою».

Про це повідомляється в середу на сайті Львівського обласного військового комісаріату.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів