На Львівщині п’яний водій насмерть збив пішохода

09:22 27 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: times.cv.ua

Учора, 26 листопада, о 23-й годині в місті Кам’янка-Бузька її 29-літній житель скоїв на автомобілі «Hyundai Accent» наїзд на свого ровесника – мешканця села Підбірці Пустомитівського району.

Про це повідомляє сьогодні, 27 листопада, прес-служба управління  ДАІ. За її попередньою інформацією, водій був за кермом у стані алкогольного сп’яніння

Натомість пішохід від отриманих травм помер на місці ДТП. Наразі триває розслідування, працівники міліції встановлюють усі обставини події.

За даними департаменту з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації, wz трагедія сталася на вулиці Драгоманова в Кам’янка-Бузькій, а загинув мешканець села Підбірці Пустомитівського району.

Як повідомляв «Щоденний Львів», 25 листопада в Стрию водій невідомого автомобіля скоїв наїзд на пішохода – жителя Надвірнянського району Івано-Франківський області 1959 року народження, який від отриманих травм загинув на місці події. Працівниками міліції проводиться розшук автомобіля та водія причетних до дорожньо-транспортної пригоди.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів