На Львівщині пройдуть багатонаціональні військові навчання «Кленова арка»

16:20 29 вересня 2016 р.

У Національній академії сухопутних військ уже узгодили питання забезпечення міжнародного тренінгу.

Багатонаціональні навчання «Кленова арка», які вже декілька років поспіль почергово проходять на військових полігонах України, Литви й Польщі, цього року відбудуться в листопаді у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ на Львівщині. Тому саме в цьому вищому навчальному закладі остаточно уточнювали та узгоджували впродовж чотирьох днів питання проведення та забезпечення міжнародного тренінгу представники командування українських Високомобільних збройних сил, збройних сил Канади, Литви, Польщі, а також Литовсько-польсько-української бригади.

Зокрема спільна рекогносцирувальна група відвідала Міжнародний центр миротворчості та безпеки оглянула наявну інфраструктуру, на базі якої проходитиме «Кленова арка – 2016». Організатори багатонаціональних навчань також зустрілися з начальником Національної академії сухопутних військ, генерал-лейтенанта Павла Ткачука, який запевнив їх, що «Кленова арка – 2016» буде далеко не першим масштабним міжнародним заходом з підготовки військ, який відбуватиметься на польовій навчально-матеріальній базі очолюваного ним вищого навчального закладу, відтак, у ньому вже мають багатий досвід у забезпеченні проведення міжнародних навчань.

Павло Ткачук також зазначив: «Ми ретельно готуємось до таких заходів, і докладаємо усіх зусиль для вдосконалення об’єктів навчально-матеріальної бази та соціально-побутової інфраструктури, щоб навчання проходили на високому рівні і з найкращими результатами».

Про це повідомили сьогодні, 29 вересня, в прес-службі міністерства оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів