На Львівщині потяг смертельно травмував її 21-річного мешканця

14:08 11 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: progolovne.ck.ua

А в Івано-Франківську – 23-річну жінку.

Про це повідомляє сьогодні, 11 листопада, підрозділ зв’язків із громадськістю УМВС України на Львівській залізниці. За його інформацією, транспортні правоохоронці розслідують смертельні травмування двох молодих людей на Львівській залізниці.

Зокрема, неподалік станції Мшана на Львівщині машиніст електропоїзда №6108 сполучення «Мостиська 2 – Львів» натрапив на труп молодого чоловіка. Як підкреслює підрозділ зв’язків з громадськістю – «з характерними травмами, отриманими залізничним транспортом».

Правоохоронці вже встановили особу загиблого. Ним ним виявився 21-річний мешканець сусіднього села.

Своєю чергою, на залізничній колії станції Івано-Франківськ виявлено труп його 23-річної мешканки. Причому – також «із характерними травмами, отриманими залізничним транспортом».

Та хоч транспортні правоохоронці ще з’ясовують обставини обох нещасних випадків, підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці вже поспішив із висновком, що «смертельні випадки травмувань залізничним транспортом відбуваються звласної необережності травмованих осіб – люди, нехтуючи своїм здоров’ям, а й іноді і життям, наражають себе на небезпеку. Відтак підрозділ зв’язків із громадськістю нагадує:

«Варто пам’ятати, що залізниця – зона підвищеної небезпеки. Зайвий раз не варто прогулюватись на даних об’єктах».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів