На Львівщині попрощалися з полеглим десантником

18:48 25 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Петро Михайлюк підписав контракт зі Збройними Силами України ще на початку АТО.

На Львівщині попрощалися з контрактником 80-ї десантно-штурмової бригади Петром Михайлюком. Жалобна церемонія тривала у рідному селі загиблого Гологори.
Із героєм прийшли попрощатися сотні людей – рідні, односельці, друзі та побратими. 43-річний Петро Михайлюк підписав контракт зі Збройними Силами України ще на початку АТО на сході.

Десантник загинув 22 грудня від уламкового поранення в шию. Сталося це внаслідок мінометного обстрілу поблизу населеного пункту Старий Айдар на Луганщині.

Військовослужбовець Василь Сенюшкович розповів про те, як загинув боєць: «На жаль, під час виконання бойових завдань, під час обстрілу мінометного з ворожої сторони людини не стало. Загинув він миттєво від поранення осколком».

А військовослужбовець Олексій Шкурко-Демиденко розповів: «Нове покоління солдат, які прийшли зараз в армію, – з таких людей, як Петро. Виконував усі завдання легко, з натхненням. Він настільки умів знайти ті слова, які підтримають будь-якого солдата дуже досвідчений був в усіх напрямках».

Про це повідомили сьогодні, 25 грудня, на телевізійному «5 каналі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів