На Львівщині загинув унаслідок отруєння чадним газом правоохоронець (оновлено)

11:54 26 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: dzerkalo-zakarpattya.com

У відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС повідомили в середу про трагічну загибель 35-річного начальника сектора державної служби боротьби з економічною злочинністю Старосамбірського райвідділу міліції.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили сьогодні, 26 листопада, що на Львівщині трагічно загинув працівник міліції. У повідомленні також конкретизують:

«Керівництво Головного управління МВС України у Львівській області та усі працівники ОВС Львівщини висловлюють глибоке співчуття близьким та рідним правоохоронця, котрий трагічно загинув внаслідок отруєння чадним газом. Трагедія сталась 25 листопада.

До Старосамбірського міського відділу міліції близько 23.30 надійшло повідомлення від чергового фельдшераСтаросамбірської центральної районної лікарні про те, що на узбіччі автодороги Львів – Ужгород поблизу села Торчиновичі горить автомобіль. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

У салоні згорілого легковика було виявлено тіло чоловіка без ознак життя. Встановлено, що загиблий – 35-річний начальник сектора державної служби боротьби з економічною злочинністю Старосамбірського РВ ГУМВС України у Львівській області.

У той час правоохоронець не був при виконанні службових обов’язків. Попередня причина смерті – отруєння чадним газом».

Раніше в прес-службі Львівського обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій повідомили в середу, що в Старосамбірському районі загинула людина. У повідомленні також конкретизували:

«25 листопада о 23:07 до вогнеборців надійшло повідомлення про пожежу в в автомобілі «БМВ» у cелі Торчиновичі Старосамбірського району. На місці пожежі виявлено тіло власника.

Вогнем знищено автомобіль. Пожежу ліквідовано о 23:35. Обставини пожежі з’ясовуються».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів