На дорогах Львівщини знову загинули люди

09:47 21 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: karpatnews.in.ua

У Жовківському районі – 1929 року народження, у Буському – 1966-го.

Про це повідомляє сьогодні, 21 листопада, департамент із питань цивільного захисту обласної державної адміністрації. За його інформацією, 20 листопада о 17.40 на автодорозі «Львів-Рава-Руська» у селі Загірне Жовківського району водій легкового автомобіля «Ауді-А6» 1983 року народження скоїв зіткнення з підводою. 

Як інформує прес-служба обласного управління ДАІ, за попередніми даними, водій «Audi», здійснюючи обгін, виїхав на зустрічну смугу руху, де й зіткнувся із підводою. Від отриманих унаслідок ДТП травм помер в Рава-Руській міській лікарні візник – мешканець села Загірне 1929 року народження.

Натомість госпіталізовано у ній пасажирів підводи – жительку цього ж села 1973 року народження й мешканку села Рата також Жовківського району 1988 року народження. Їх стан – важкий. Зокрема, у 25-річної жінки медики діагностували струс головного мозку та перелом носа.

Травмувався й водій автомобіля «Ауді-А6». Але він від госпіталізації відмовився.

Причини ДТП встановлюються. Проводиться дослідча перевірка.

Своєю чергою, на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Яблунівка Буського району водій позашляховика «Гранд Чероки» 1961 року народження скоїв 20 листопада о 18.10 наїзд на пішохода 1966 року народження, який проживав у селі Калини Тячівського району Закарпатської області. Від отриманих травм він також помер на місці події.

Причини цього ДТП також встановлюються. Проводиться дослідча перевірка.

Як повідомляв «Щоденний Львів», 18 листопада «Ауді» насмерть збив поблизу Трускавця 30-річного пішохода, а 19 листопада на автодорозі «Київ-Чоп» загинув під колесами автомобіля «Skoda Superb» 24-річний пішохід - мешканець Кам’янка-Бузького району.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів