На Черкащині також натрапили на відходи зі Львова

11:30 12 жовтня 2016 р.

Як повідомили в поліції, про те, що в Канівському районі вивантажують сміття зі Львова, свідчать чеки та платіжки, які були віднайдені в ході обстеження.

За словами очільника Канівського районного відділення поліції Сергія Ждана, з 9 до 11 жовтня на території Бобринського сміттєзвалища в Канівському районі Черкащини місцеві жителі виявили сміття, завезене зі Львова. Відтак, на території сміттєзвалища встановили шлагбаум та проводять перевірку.

Сергій Ждан розповів: «За словами місцевих жителів, вантажівку з львівським сміттям невідомі завезли вночі на територію сміттєзвалища у селі Бобриця. Про те, що сміття дійсно зі Львова, свідчать чеки та платіжки, які були віднайдені в ході обстеження. Нині на місці встановили шлагбаум, а також мерія вирішуватиме питання щодо встановлення охорони, яка чергуватиме на місці цілодобово й перевірятиме вантажівки, які завозитимуть сміття».

За словами поліцейського, вантажівка містила близько 30-40 кубів львівських відходів. Зараз у поліції перевіряють факт нелегального завезення сміття. 

Про це повідомили сьогодні, 12 жовтня, в інформаційній агенції «УНН». Як інформував «ЩЛ», голова Диканської районної державної адміністрації Володимир Шкарбан заявив, що до Диканського району Полтавської області завезли ртутні лампи зі Львова. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів