Міст у селі Холодновідка на об'їзній дорозі Львова обіцяють відкрити у червні (оновлено)

17:18 26 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, у квітня ТзОВ «Трансбуд» планує розпочати монтування крайніх балок мосту на дорозі в Пустомитівському районі.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 26 березня, «Щоденному Львову»:

«У Львові тривають ремонтні роботи шляхопроводу на дорозі Західний обхід Львова, що проходить через село Холодновідка Пустомитівського району. На сьогодні робітники вже підсилили несучі опори та бетонну основу.

А з початку квітня ТзОВ «Трансбуд», яке виконує ремонті роботи, планує розпочати монтування крайніх балок мосту. Як повідомив голова Львівської ОДА Олег Синютка, на даний час перша балка уже виготовлена і підрядник зобов’язався завершити роботи у червні.

За словами керівника підрядної організації Степана Маїка, рух колією під мостом не припинявся і це додає складнощів у ремонті. Окрім цього, будівельні роботи гальмувались через нестачу коштів для закупівлі матеріалів і підряд здійснювало ремонт за власні обігові кошти.

Нагадаємо, що міст на об'їзній дорозі Львова закрили на ремонт ще у лютому 2014 року через аварійний стан. Загальна вартість його ремонтну складає 11,5 млн. грн. Минулоріч підрядник виконав робіт на 2,4 млн. грн».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів