Міський голова Львова вже обіцяє інвентаризацію кожного люка

16:19 10 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Про це інформує сьогодні, 10 жовтня, прес-служба міської ради.

Повідомляє також, що, окрім 52-х фахівців Державної служби України з надзвичайних ситуацій, до пошуку дворічного хлопчика, який впав у каналізаційний колодязь на вулиці Широкій, залучено ще й 15 працівників ЛМКП «Львівводоканал». Цитує також сказане міським головою Львова Андрієи Садовим із цього приводу:

«Хоч раз був хтось покараний за крадіжку люка? Не карають, це вважається дрібний злочин. Якби хоч одного зловили, покарали, ніколи б такої біди не було. Тут повністю була вкрадена кришка і корона люка. Щодня є крадіжки. Один люк – це близько 1 тис грн. Треба постійно на це мати гроші. 

Ми будемо з’ясовувати всі деталі. Проведемо інвентаризацію кожного люка по Львову. Те, що сталось сьогодні, – це жахливо. Це не підлягає дискусії. Сьогодні треба знайти цю дитину. Безперечно, буде відкрито кримінальне провадження по цьому факту, будуть покарані всі, але зараз основне завдання – шукати дитину. Всі сили Водоканалу кинуті на те, аби її знайти».

Як повідомляв «Щоденний Львів», за інформацією обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, хлопчик 2011 року народження впав у каналізаційний колектор, випадково наступивши на його люк, бо той був покритий не кришкою, а заглушкою. Тому після того, як хлопчик наступив на неї, вона провернулася.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів