Міноборони запевнило, що на Львівщині поменшало хворих на кір військових

18:00 22 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: lviv.sq.com.ua

У міністерстві оборони України стверджують: «Захворюваність на кір серед військовослужбовців на Яворівському полігоні не має тенденції до погіршення».

Про це повідомили в п’ятницю, 22 червня, в прес-службі міністерства оборони України, де також конкретизували: «Центральне санітарно-епідеміологічне управління Міністерства оборони України повідомляє, що у військових частинах та підрозділах, розташованих на території Яворівського полігону захворюваність на кір серед військовослужбовців не має тенденції до погіршення, та реєструється у вигляді спорадичної».

«На території полігону рівень захворюваності на кір станом на 22 червня, у порівнянні з попереднім кварталом 2018 року має тенденцію до зниження», – наголосили у санітарно-епідеміологічному управлінні.

«У дислокованих на Яворівському полігоні військових частинах та підрозділах проводилося щеплення особового складу. Вакцинації не підлягали військовослужбовці, які мали медичні протипоказання, перенесені захворювання на кір в анамнезі, а також ті, хто згідно діючого законодавства відмовилися від проведення профілактики цього інфекційного захворювання», – повідомляють військові медики.

«При встановленні інфекційного діагнозу або підозри захворювання на кір, усі військовослужбовці в обов’язковому порядку госпіталізуються до клініки інфекційних хвороб Військово-медичного клінічного центру Західного регіону у Львові. Лікування хворих на кір у медичних пунктах або ізоляторах військових частин заборонене розпорядженням начальника регіонального управління Служби превентивної медицини міністерства оборони України», – поінформували також у прес-службі міністерства оборони України.

Як повідомляв «ЩЛ», Міноборони спростувало повідомлення про епідемію кору на Львівщині. У міністерстві оборони заявили: «Маніпуляція фактами з боку журналістів «Секретних матеріалів» дискредитує Збройні Сили України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів