Медики шпиталізували львів’янина, якого збила дитина

16:20 15 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Начальник управління безпеки міста сподівається, що цього разу відповідні органи звернуть увагу на загрозу здоров'ю людей.

У Львівській міськраді поінформували в неділю: «Сьогодні, 15 жовтня, о 14.00 на площі перед Оперним театром дитина наїхала на пенсіонера на дитячій машинці. Чоловік не втримався і впав, вдарившись головою об бордюр, його госпіталізовано. Про це повідомив начальник управління безпеки міста Юрій Діль».

Чиновник також розповів: «Ми давно не можемо дійти згоди з підприємцем, який дає в оренду дитячі машинки на проспекті Свободи. Сьогодні стався інцидент, коли дитяча машинка збила пенсіонера. Люди викликали швидку, після чого літнього чоловіка було госпіталізовано. Ми вважаємо, що це вже переходить всякі межі. По-перше, було травмовано людину. По-друге, не виключено, що дитина у будь-який момент на цій машинці може виїхати на дорожнє полотно».

Юрій Діль також зазначив: «Я вважаю, що тут мають бути задіяні правоохоронні органи. Окрім цього, нагадаю, що підприємець не ніс ніякої відповідальності за пошкоджене комунальне майно: при вилученні дитячих машинок чоловіки побили автомобіль ЛКП «Муніципальна варта». Надіємося, що цього разу відповідні органи звернуть увагу на те, що ці дитячі машинки в центрі міста можуть нести загрозу здоров'ю людей».

Про це повідомили сьогодні, 15 жовтня, в прес-службі Львівської міськради, де також опублікували відео з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів