МАУ має системні техпроблеми з літаками: нині затримали рейси Львів-Київ і Київ-Париж

14:03 10 вересня 2013 р.

Фото до новини

Сьогодні, 10 вересня, на 45 хвилин було відкладено рейс Львів-Київ з міжнародного аеропорту «Львів» літака, що належить авіакомпанії Міжнародні авіалінії України.

Сьогодні, 10 вересня, на 45 хвилин було відкладено рейс Львів-Київ з міжнародного аеропорту «Львів» літака, що належить авіакомпанії Міжнародні авіалінії України. Замість зазначених за графіком 7.15 лайнер злетів о 8.00. Про це повідомив кореспондент «Щоденного Львова», який був серед пасажирів «Боїнга». Затримку екіпаж пояснив... "очікуванням документів на здійснення рейсу".

У кол-центрі авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» на запитання кореспондента «Щоденного Львова»  про причину затримки відповіли, що невчасний виліт зі Львова відбувся «через технічну проблему і з метою безпеки пасажирів».

Але через затримку рейсу зі Львова до Києва кореспондент «Щоденного Львова» не запізнився на свій наступний рейс – Київ-Париж о 9.40, тому що і тут авіакомпанія  відкоригувала графік: літак піднявся в небо о 10.13. Як пояснили кореспонденту «Щоденного Львова» у кол-центрі МАУ, це сталося «через технічні складнощі в рамках безпеки пасажирів».

Нагадаємо, що 30 липня кореспондент «Щоденного Львова», який повертався з Києва до Львова, зіткнувся з аналогічною ситуацією. Рейс, який був запланований на 20.05 з Борисполя, відклали на майже дві години без будь-яких офіційних пояснень і вибачень. На запитання кореспондента про причини затримки, стюардеса пояснила їх запізненням літака з попереднього рейсу.

Хоча у пасажирів, які регулярно літають за цим маршрутом літаками авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» була своя версія: пасажирів з двох рейсів об'єднали в один літак заради економії.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів