Малечі Старобільська на Луганщині передали подарунки дітей Львівщини

21:05 19 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook»

У прес-центрі АТО повідомили в п’ятницю, що українські військовослужбовці доставили в дитяче відділення Старобільської центральної районної лікарні м’які іграшки, книжки, казки, олівці, фломастери, фарби, зібрані дітьми з Львівщини та передані в рамках акції «Подаруй радість дітям Сходу».

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 19 грудня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«Сьогодні до Старобільської центральної районної лікарні у дитяче відділення завітали військовослужбовці, які нині дислокуються на Луганщині. Захід не був спеціально спланований, тому для лікарів та маленьких пацієнтів з мамами це стало приємним сюрпризом. 

У День Святого Миколая військові завітали до малечі, які знаходяться у лікувальному закладі, з подарунками. Для дітей привезли м’які іграшки, книжки, казки, олівці, фломастери, фарби, які були зібрані дітьми з Львівщини та передані в рамках акції «Подаруй радість дітям Сходу».

Найменші пацієнти побачивши кольорову м’яку іграшку одразу тягнули рученята і щось вигукували на своїй «дитячій» мові. Малеча отримувала іграшку, а мати – книжки з казками, щоб неодмінно прочитати їх дитині перед сном. 

Трохи старші дітки із зацікавленістю дивились на людей у камуфльованій формі, а беручи подарунки – дякували. У дитячих очах можна було прочитати запитання: «А де ж солодке?».

На це була відповідь: «Коли одужаєте приходьте до нас у гості і будуть вам солодощі». 

Коли військові відвідали останню палату і вже збирались виходити, їх зупинила завідувач дитячим відділенням Валентина Миколаївна та від імені всього медичного персоналу подякувала за подарунки. До коридору вийшли і мами з діточками та попросили сфотографуватись на згадку…

На останок військовослужбовці побажали діточкам скорішого одужання та поменше потрапляти до лікарні. У відповідь почули слова великої подяки на адресу Львівських діток та мирного неба над головою. Адже Схід і Захід – Єдина Україна».

Про це повідомляється в п’ятницю на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів