Львів’янка загинула внаслідок зіткнення автомобілів

09:00 16 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook»

Водій автомобіля «Хонда Акорд» виїхав на смугу зустрічного руху.

У середу, 15 листопада о 17:54 львів’янин 1973 року народження виїхав поблизу села Вислобоки в Камянка-Бузькому районі за кермом автомобіля «Хонда Акорд» на смугу зустрічного руху автодороги «Львів-Радехів-Луцьк», де здійснив зіткнення зі зустрічним автомобілем «ВАЗ-2110» під керуванням львів’янина 1946 року народження. Внаслідок цієї ДТП пасажир автомобіля «Хонда Акорд», львів’янка 1962 року народження, померла  від отриманих травм  на місці події.

Медики шпиталізували водія автомобіля «ВАЗ -2110» госпіталізований в реанімаційне відділення Новояричівської районної лікарні, а пасажирів автомобіля «ВАЗ -2110» – жительку села Чистині в Камянка-Бузькому районі 1972 року народження й львів’янина 1966 року народження – в друге травматологічне відділення Львівської лікарні швидкої медичної допомоги Львова.

16 листопада о 00:57 водій автомобіля «Хонда Акорд» самостійно звернувся за медичною допомогою й також був шпиталізований в друге травматологічне відділення Львівської лікарні швидкої медичної допомоги Львова. Про це повідомили сьогодні, 16 листопада, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Натомість на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook» опублікували фото з місця події цієї ДТП й написали: «Водій «Honda Accord» здійснював обгін в недозволеному місці на високій швидкості. Водій «ВАЗу» уникав лобового зіткнення, але... пасажирка на передньому сидінні пасажира загинула на місці. «Accord» відкинуло в поле. Поліція сказала, що не п‘яний».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів