«Львівтеплоенерго» розпочне 23 квітня випробування мереж

10:00 18 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

«Львівтеплоенерго» розпочинає підготовку до нового опалювального сезону 2018-2019 року.

Про це повідомили сьогодні, 18 квітня, в прес-службі Львівської міськради, де також конкретизували: «Зокрема, з 23 квітня розпочинаються щорічні гідравлічні випробування теплових мереж – з метою виявлення дефектів, які підлягають ліквідації під час літнього ремонтного періоду, а також перевірки щільності та механічної міцності трубопроводів та арматури. Після гідравліки ремонтні бригади підприємства проводитимуть роботи з ремонту котелень і ЦТП, основного і допоміжного обладнання на ТЕЦ-1, ТЦ «Північна» і ТЦ «Південна». Також у планах замінити 15 кілометрів теплових мереж на попередньо ізольовані труби.

«У 2018 році  «Львівтеплоенерго» планує провести реконструкцію двох підвальних котелень – на вулицях Стецька, 5 та Кордуби, 12, реконструкцію окремостоячих котелень на вулицях Солодовій, 6 та Шевченка, 42, реконструкцію ЦТП та теплових мереж на вулицях Стрийській Гашека. Також заплановано встановлення загальнобудинкових лічильників гарячого водопостачання й встановлення 164 ІТП у Сихівському районі  та 84 ІТП у Шевченківському районі», – поінформували також у міськраді.

Начальник управління інженерного господарства ЛМР Олександр Одинець розповів: «Ремонтні роботи, які проводять наші теплопостачальні підприємства є надзвичайно важливі. Адже ми можемо проаналізувати тенденцію проходження опалювального сезону за минулі роки і побачити, що взимку у нас практично не відбувається аварійних ситуацій. Ми вчасно розпочинаємо опалювальний сезон і, при необхідності, за підвищення температури зовнішнього повітря, можемо його призупинити».

Олександр Одинець також зазначив: «Зокрема минулого року для підготовки теплового господарства міста до опалювального сезону було витрачено близько 105 мільйонів гривенб та проведено багато важливих робіт – це і ліквідація підвальних котелень, реконструкція котелень, заміна близько 16 кілометрів теплових мереж. З наступного тижня розпочинаються гідравлічні випробування теплових мереж, що дасть можливість промоніторити теплові мережі на предмет потенційних витоків та замінити ці слабкі місця під час цьогорічної ремонтної кампанії».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів