Львівський полк Національної гвардії відсвяткував свою 91-шу річницю на сході України

14:18 17 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

Кожен боєць військової частини 4114 отримав конверт, всередині якого були кошти на поповнення рахунку мобільного телефону.

14 червня 45-й полк Національної гвардії України (військова частина 4114, дислокована на вулиці Стрийській, 146 у Львові), який зараз виконує бойові завдання в зоні проведення антитерористичної операції урочисто зустрів свою 91-шу річницю. Бійців полку урочисто привітав полковник Олег Сахон, який зазначив:

«Дорогі наші побратими! Сьогодні у нас великий день. 91 рік – це надзвичайно великий шлях в історії 45-го полку, зараз, як і всі попередні роки, на нас покладено завдання зі захисту нашої держави і, як це не сумно казати, ми несемо втрати, але виконуємо бойові задачі з гідністю. Хочу Вам сказати що, виконувати свій нелегкий обов’язок можуть тільки люди які мають велике серце та велику любов до справи яку вони обрали, ви таким є».

Полковник Олег Сахон також нагородив військовослужбовців полку за високі показники в службово-бойовій діяльності, зразкову військову дисципліну та з нагоди святкування 91 річниці полку. Своєю чергою, голова Ізюмської районної державної адміністрації Любов Шамрай зазначив: «Коли після визволення Слов’янська ви пішли з Ізюмського району, у населення був панічний страх. Ви з тією широкою спиною, яка захищає нас від тієї війни яка розпочалась в нашій Державі».

До визволення Слов’янська та всієї північної Донеччини від російсько-терористичних військ 5 липня 2014 року штаб АТО знаходився в місті Ізюм Харківської області, тому на сьогодні Ізюмщину та Національну гвардію України пов’язують дуже тісні теплі зв’язки. Заступник Слов’янського міського голови Дмитро Сіваш також сказав: «Хочу побажати щоб скоріше закінчилась ця війна, щоб ви всі повернулись додому живими, здоровими.  І нехай вам завжди сприяє вдача і береже вас Бог».

І, разом з волонтером Мариною Даниловою, за сумлінне виконання службово-бойових обов’язків в інтересах українського народу та держави, забезпечення громадського порядку на території міста Слов’янська та з нагоди 91-ї річниці від дня створення військової частини 4114 Національної гвардії України, нагородили військовослужбовців Подяками Слов’янської міської ради та цінними подарунками – виробами Слов’янських кераміків. Свої пісенні, музичні та танцювальні подарунки привезли з собою колектив навчально-виховного комплексу села Бугаївка Ізюмського району, Харківської області. 

Бугаївчани кожному бійцеві подарували збірку чудових віршів видану за сприяння голови Ізюмської районної державної адміністрації Любові Шамрай та директора ТОВ СК «Восток» Героя України Андрія Ровчака, який також приїхав привітати гвардійців.  Кожен присутній боєць полку отримав ще й конверт з дитячими побажаннями, всередині якого були кошти на поповнення рахунку мобільного телефону, як наголосили діти «Щоб не забували зателефонувати матерям».

Ще бугаївчани передали матерям військовослужбовців полку які загинули в минулому році під час бойових дій солдатів Богдана Шлемкевича та Миколи Колосовського вагому грошову допомогу. По завершенню святкового дійства гвардійці подякували  від щирого серця чудовому творчому колективу, та зізналися що мистецтво артистів з народу дуже їм сподобалось.

Про це повідомили сьогодні, 17 червня, в прес-службі Національної гвардії України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів