Львівська міськрада готує до продажу на аукціоні приміщення на площі Ринок

18:55 1 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У ЛМР запевнили, що ТзОВ «Краківський ринок» заборгував за оренду приміщень, в яких колись була арт-ресторація «Під Левом».

В управлінні комунальної власності Львівської міськради повідомили сьогодні, 1 березня: «На засіданні комісії з підготовки пропозицій для надання в оренду майна територіальної громади Львова, яке відбулося 28 лютого 2018 року, прийнято рішення щодо продажу на аукціоні нежитлових приміщень у будинках №№19-21на площі Ринок. Об'єкт приватизації розміщений у підвалі та на першому поверсі, і має загальну площу 945,1 квадратних метрів – 406,1 квадратних метрів у будинку №19 на площі Ринок, 419,3 квадратних метрів – у будинку №20 на площі Ринок, а 119,7 квадратних метрів у будинку №21 на площі Ринок!.

В управлінні комунальної власності ЛМР пояснили: «За рекомендацією комісії, управлінням комунальної власності буде підготовлено проект ухвали, і у разі позитивного рішення сесії Львівської міської ради, буде здійснюватися приватизація цих приміщень способом аукціону. Нагадаємо, що у цих приміщеннях була розміщена усім відома арт-ресторація «Під Левом». Враховуючи туристичний потік у центрі міста, приміщення ідеально підходять для ведення ресторанного бізнесу або іншого комерційного призначення».

В управлінні комунальної власності ЛМР запевнили: «Попередній орендар ТзОВ «Краківський ринок» порушував умови договорів, а саме у нього була наявна заборгованість по договорах оренди, укладених на нежитлові приміщення в будинках №№19-21на площі Ринок. Управління неодноразово зверталось до суду щодо розірвання договорів з підстав несплати орендної плати в повному обсязі протягом понад трьох місяців підряд, виселення орендаря, стягнення боргу з орендної плати. За позовом управління розглядалась справа №914/480/17 щодо стягнення заборгованості орендної плати та пені в сумі 685 316,28 гривень та виселення з об'єкта оренди. Рішенням суду від 13 червня 2017 року позов задоволено. Щодо вимог про розірвання договору та виселення ТзОВ «Краківський ринок» з приміщень, то рішення судів всіх інстанцій було на користь управління комунальної власності»ю

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також поінформували: «Станом на сьогодні усі приміщення є вільні та ніким не використовуються, а для їх огляду рекомендують звернутись до балансоутримувача ЛКП «Старий Львів» за контактним номерами телефонів 235-79-49 та 242-23-07. Про прийняті рішення та визначення дати проведення аукціону, управління  комунальної власності повідомить додатково».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів