Львівщина отримала 27 млн. грн для надання допомоги дітям, які її потребують

12:30 23 жовтня 2013 р.

Фото до новини


Фото: glukhiv-upszn.at.ua

Уже виділено кошти на закупівлю для них канцелярських товарів.

Про це повідомляє сьогодні, 23 жовтня, прес-служба обласної державної адміністрації. За її інформацією, Львівщина отримала у жовтні черговий транш субвенції з державного бюджету – 27 млн. грн – для надання державної допомоги сім’ям із дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, а також для тимчасової державної допомоги дітям, які її потребують.

Ці кошти вже повністю передані з обласного бюджету міським і районним бюджетам відповідними платіжними документами через органи державної казначейської служби.

Прес-служба ЛОДА інформує також, що голова Львівської обласної державної адміністрації Віктор Шемчук підписав розпорядження про надання 850 тис. грн на закупівлі органами соціального захисту населення канцтоварів для дітей з багатодітних родин, у яких виховується четверо та більше дітей віком до 18 років, а також дітей, які навчаються у вищих навчальних закладах I-II, ІІІ-ІV рівнів акредитації та професійно-технічних навчальних закладах з денною формою навчання (до 23 років).

Отримати навчальне приладдя й шкільний інвентар можуть діти з багатодітних сімей, представники яких звернуться до 1 листопада 2013 року до органів соціального захисту населення або до інших органів, до компетенції яких належить соціальний захист багатодітних сімей, та подадуть наступні документи:

заяву;

довідку про склад сім’ї;

оригінали і копії свідоцтв про народження дітей, виданих органами реєстрації громадянського стану або оригінали і копії посвідчень дитини з багатодітної сім’ї;

довідку з навчального закладу, де дитина навчається.

Дія програми не поширюється на багатодітні сім’ї, діти яких перебувають під опікою чи піклуванням або на повному державному утриманні.

Однак, як повідомляв «ЩЛ», казначейство блокує навіть оплату рентгенапарата для дитячої лікарні у Львові.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів