Комунальники демонтували у Львові 97 рекламних конструкцій

11:30 25 вересня 2017 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

У комунальному підприємстві «Адміністративно-технічне управління» запевнили, що впродовж місяця у Львові демонтували 162 незаконні рекламні конструкції.

Про це повідомили сьогодні, 25 вересня, в прес-службі Львівської міськради, де також уточнили, що 65 незаконних рекламних конструкцій демонтували їхні власники, а 97 – інженерами відділу оперативного реагування комунального підприємства «Адміністративно-технічне управління». Зокрема, минулого тижня у Львові демонтували 28 незаконних рекламних конструкцій, причому тільки дві з них усунули їхні власники.
У міськраді також нагадали: Перед примусовим демонтажем власнику конструкції надсилається вимога її узаконити або добровільно демонтувати. Проте, якщо підприємець не здійснює жодних кроків щодо узаконення чи демонтажу своєї конструкції, то працівники «Адміністративно-технічного управління» демонтовують її примусово. Право власності на демонтовану конструкцію місту не переходить – підприємець безперешкодно може забрати свій засіб зовнішньої реклами, відшкодувавши понесені КП «Адміністративно-технічне управління» витрати на демонтаж, транспортування та зберігання».
Про це поінформували сьогодні, 25 вересня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів