Громадські активісти й міліція домовилися спільно забезпечувати порядок під час святкувань у Львові

15:55 30 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Як повідомили в четвер у прес-службі обласного управління МВС, сьогодні, 30 квітня відбулась робоча нарада його керівництва з представниками громадських організацій та формувань Львівщини.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС повідомили в четвер:

«Сьогодні, 30 квітня відбулась робоча нарада керівництва Львівського обласного управління МВС з представниками громадських організацій та формувань Львівщини. Йшлось про забезпечення громадського порядку під час святкувань Дня міста та травневих свят у Львові.

Нарада відбулась під головуванням начальника Львівського обласного управління МВС – полковника міліції Дмитра Загарії. Також були присутні його заступник –полковник міліції Сергій Маруняк, начальник штабу Львівського обласного управління МВС –полковник міліції Юрій Гладун, начальник Львівського міського управління міліції –полковник міліції Павло Гарасим, начальник Управління Державтоінспекції Львівської області – полковник міліції Олександр Хутняк, а також представники дванадцяти громадських організацій та формувань Львівщини. Дмитро Загарія звернувся до присутніх з такими словами: «Ми святкуватимемо День Міста та інші травневі свята тому хотілося б щоб усі львів”яни провели його з гарним святковим настроєм, який би їм ніхто не зіпсував. І для цього ми просимо представників громадськості сприяти правоохоронцям у їх роботі, а саме у охороні громадського порядку».

Першого травня у Львові заплановано кілька масових заходів, більшість з яких відбудуться у центральній частині міста. Охорону громадського порядку у місті забезпечуватимуть 420 правоохоронців.

«Міліція має сили та засоби для того, щоб забезпечити охорону громадського порядку, проте допомога громадських організацій була б дуже доречною. В першу чергу йдеться про виявлення провокацій та попередження про такі працівників міліції», – розповів учасникам наради Сергій Маруняк.

Представники громадських організацій підтримали пропозицію керівництва міліції Львівщини. Учасники наради домовились про співпрацю та взаємодію між собою».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів