До Самбора на Львівщині повернулися зі сходу України сапери 703-го інженерного полку

10:42 16 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook»

У прес-центрі АТО повідомили в суботу: «До Самбора на Львівщині повернулися військовослужбовці 703-го інженерного полку, які упродовж двох місяців у складі зведеного загону перебували у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі».

За цей час вони виконали безліч важливих завдань. Самбірськім саперам доводилося здійснювати заходи із інженерного забезпечення автомобільних доріг, ліній електропередач, залізничної колії, позицій військ АТО, а також боротися із мінно-вибуховими пристроями та загородженнями. Нерідко вони працювали під обстрілами сепаратистів.

Зі слів командира зведеного загону Андрія К., особовий склад під час небезпечного відрядження продемонстрував професіоналізм і гідно впорався із складними завданнями. А особливо командир відзначив дії військовослужбовців інженерно-саперних відділень, які виконали найбільший об’єм небезпечної роботи. Командують ними досвідчений Олег П. та молодий і енергійний Андрій Я.

Не зважаючи на важку працю в бойових умовах, самбірські військові постійно удосконалювали свою майстерність, тренуючись на найближчому полігоні. Постійно дбали про свою бойову техніку, своєчасно її обслуговували та ремонтували. 

Командир загону навіть згадав одну історію, як його заступник Віталій К. долучився до ремонту гусеничної бойової машини, у якої внаслідок підриву на фугасі розтрощило гусеницю. Офіцер, перебуваючи на завданні на передовій, помітив у кущах схожу гусеницю. Наступного дня він організував виїзд ремонтної групи і забрав важливу знахідку. Через кілька днів підбита бойова машина встала в стрій.

У день від’їзду військових саперів із зони проведення антитерористичної операції представник командування сектору за успішне виконання поставлених бойових завдань заохотив 20 військовослужбовців загону грамотами, а ще 29 воїнам оголосив подяку. У Самборі військових інженерів зустрічав увесь особовий склад полку, рідні та близькі військовослужбовців.

І вже за доброю традицією, солдат Володимир К. перед всім загалом освідчився своїй дівчині Мар’яні. На підтримку свого бойового побратима колеги-солдати розгорнули жовто-блакитний прапор із написом «Мар’яна, я тебе кохаю». За шаленої підтримки присутніх дівчина погодилася стати дружиною Володимира.

Про це повідомили сьогодні, 16 травня, на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів