До кінця року у Львові курсуватимуть 50 нових автобусів, – Садовий

14:30 21 жовтня 2016 р.

Міський голова прокоментував у традиційному відеозверненні ситуацію щодо обмеження заїзду транспорту з приміських сіл у Львів.

Про це повідомили сьогодні, 21 жовтня, в прес-службі Львівської міськради, де також поінформували, що Андрій Садовий пояснив: «Нещодавно транспортні управління міста та області почали наводити порядок з маршрутами, які проходили через місто. Був обмежений заїзд транспорту з приміських сіл та міст області в центральну частину Львова».

За словами міського голови, це рішення є важливим з кількох причин: «По-перше, ситуація дійшла до абсурду, коли видавалось право на маршрути між селами, які проходили через центр Львова. А це створювало додаткове навантаження на транспортну інфраструктуру міста. По-друге, якість такого транспорту була завжди на порядок нижча, ніж тих автобусів, які курсують на міських лініях. Наше завдання навести тут елементарний порядок».

Андрій Садовий також повідомив: «Ми продовжуємо оновлювати рухомий склад громадського транспорту. На лінії до кінця року виїде ще 50 нових автобусів. Ми планомірно реалізовуємо програму «Львів 2020», яка зокрема передбачає оновлення всього транспорту міста на 75% протягом наступних чотирьох років».

Міський голова також розповів: «У четвер на сесії зробили ще один важливий крок для запровадження єдиного електронного квитка. Міська рада погодила отримання кредиту від Європейського банку реконструкції та розвитку на реалізацію цього проекту. Електронний квиток дозволить нам раз і назавжди навести порядок з обігом коштів в сфері перевезень, а також зробити проїзд для пасажирів значно зручнішим».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів