До 1 вересня на Львівщині планують завершити ремонт 38-ми ділянок доріг

17:20 3 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

На ремонтні роботи на автомобільних трасах загального користування місцевого значення перерахували з обласного бюджету понад 139 млн. грн, проте в результаті проведених державних закупівель вдалось зекономити 12 млн. грн.

До 1 вересня на Львівщині за кошти обласного бюджету планують завершити ремонтні роботи на автомобільних трасах загального користування місцевого значення. Загалом відновлять дорожнє покриття на 38-ми ділянках доріг, окрім відтинку «Мостиська-Краковець  (Глиниці)», де повторно оголошено тендер.

Із 39-ти об’єктів будівництва, капітального та поточного ремонту на 21-му роботи вже повністю завершені, на 11-ти – тривають, а на шестим – ремонт ще не розпочато. Начальник відділу дорожнього господарства департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу ОДА Надія Ситник розповіла: «Деякі підрядники з тих чи інших причин не вкладаються у терміни. Проте усі вони, без винятку, повинні завершити ремонт доріг до кінця літа. 

На ці потреби у 2015 році з обласного бюджету спрямували понад 139 млн. грн, проте в результаті проведених державних закупівель вдалось зекономити 12 млн. грн. Зекономлені кошти дозволять нам відремонтувати більше ділянок доріг.

Роботи продовжуватимуться переважно на тих самих об’єктах. Станом на сьогодні для ремонту доріг місцевого значення Служба автомобільних доріг Львівщини, як головний замовник робіт, вже отримала 58 млн. грн.

Окрім цього, в обласному бюджеті також передбачено 11 млн. грн і на дороги комунальної власності. Вже найближчим часом у населених пунктах розпочнуться ремонтні роботи».

Про це повідомили сьогодні, 3 серпня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів