Дівчина, яку збив у Львові легковик, – досі в комі

16:48 15 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: varta1.com.ua

Небайдужий таксист заблокував втікача з місця ДТП.

Жителька Нововолинська Ангеліна Міщук (Дунас), яку збив 27 липня у Львові легковик, перебуває в комі. Про це повідомила шкільна вчителька дівчини Наталія Венгрин.

У Львівській комунальній міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги пояснили їй, що у постраждалої – злам склепіння черепа з поширенням на основу, забій головного мозку важкого ступеня, перелом лонної та сідничної кісток справа зі зміщенням, злам латерального відростка правої великогомілкової кістки.

Наталія Венгрин розповіла також: «Лікарі не можуть робити операцію, поки не стабілізують її стан. Хоча вже, дякувати Богу, позитивні зміни відбуваються, поки мінімальні, проте ми віримо, що надалі результати будуть оптимістичнішими! Завтра робитимуть контрольний томографічний знімок. Сподіватимемось, що незабаром можна буде її оперувати. В такому стані потрібна підтримка ії життя та постійне лікування, обстеження»

За словами працівників поліції, які стали очевидцями події у якій постраждала дівчинка, чоловік, який вчинив ДТП мав намір втекти із місця пригоди. Правоохоронці розповіли: «Прямуючи на перезмінку, на вулиці Ярослава Мудрого нас зупинили перехожі та повідомили що на перехресті вулиць Ярослава Мудрого й Городоцької сталася ДТП з потерпілими (наїзд на пішохода), водій-винуватець втікав із місця події пішки, оскільки небайдужий таксист заблокував його там. Нами було негайно зупинено водія-втікача, а оскільки він чинив опір, до нього було застосовано кайданки. Потерпілій було надано першу домедичну допомогу, викликано карету швидкої медичної допомоги. На місце викликали ще один екіпаж та слідчих».

Про це повідомляється сьогодні, 15 серпня, на порталі оперативних новин «Varta1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів