Депутати ЛМР погодили субвенції містам, які прийматимуть сміття зі Львова

14:45 27 квітня 2017 р.

Директор департаменту економічного розвитку міськради Ірина Кулинич повідомила в четвер: «Ми передбачаємо на виконання меморандуму, який є підписаний стосовно твердих побутових відходів, 20 мільйонів гривень».

У Львівській міськраді повідомили в четвер, 27 квітня, що сьогодні депутати ЛМР прийняли ухвалу «Про внесення змін до переліку об’єктів, видатки на які у 2017 році будуть проводитись за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету Львова». Як повідомили Ірина Кулинич, директор департаменту економічного розвитку ЛМР, зміни стосуються розподілу видатків бюджету розвитку міста у 2017 року та розподілу видатків за головними розпорядниками коштів.

Вона також поінформувала: «Ми передбачаємо на виконання меморандуму, який є підписаний стосовно твердих побутових відходів, 20 мільйонів гривень. Це перший етап субвенції бюджетам міст, які будуть приймати від нас твердих побутових відходів. З тих 20 мільйонів ми вже чітко визначили суму по Новояворівську і по Червонограду».

Ірина Кулинич також заявила на сесії під час доповіді щодо проекту ухвали: «Водночас, просимо внести таку правку: «Надати право виконавчому комітету Львівської міської ради вносити зміни до переліку об’єктів, які фінансуються з бюджету розвитку міського бюджету в частині надання субвенцій на розвиток інфраструктури міст, що ведуть до збільшення затверджених бюджетних призначень головних розпорядників коштів на суму, що не перевищує один мільйон гривень, за погодженням з постійною комісією фінансів та планування бюджету з подальшим затвердженням міською радою».

Про це повідомили сьогодні, 27 квітня, в прес-службі Львівської міськради, де також запевнили: «Депутати більшістю голосів підтримали цю ухвалу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів