«Чорнобильці» отримають допомогу з бюджету Львова

12:00 23 квітня 2018 р.

Львів'яни, які ліквідовували аварію на Чорнобильській АЕС

Львів'яни, які ліквідовували аварію на Чорнобильській АЕС
Фото: vgolos.com.ua

У ЛМР запевнили: «Постраждалим внаслідок аварії та ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС місто виплатить матеріальну допомогу».

Про це повідомили сьогодні, 23 квітня, в прес-службі Львівської міськради, де також конкретизували: «До 32-ї річниці Чорнобильської катастрофи (26 квітня) місто виплатить одноразову матеріальну допомогу постраждалим внаслідок аварії та ліквідаторам аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Таку допомогу загалом отримає 1861 людина».

«Згідно з розпорядженнями міського голови №135 від 10 квітня 2018 року, одноразову матеріальну допомогу з міського бюджету Львова нададуть громадянам, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, 1-ї категорії та ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС 2-ї та 3-ї категорії – мешканцям, які зареєстровані у Львові й перебувають на обліку у відділах соціального захисту управління соціального захисту департаменту гуманітарної політики. Зокрема, допомогу отримають громадяни, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, 1-ї категорії – 883 людини по 700 гривень кожен, ліквідатори наслідків аварії на ЧАЕС 2-ї категорії – 832 людини по 700 гривень кожен, ліквідатори наслідків аварії на ЧАЕС 3-ї категорії – 146 людей по 500 гривень кожен. Загальна сума виплат – 1 273 500 гривень», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів