Через 39 секунд російська ракета покинула повітряний простір Польщі і полетіла на Львів

08:16 24 березня 2024 р.

Фото до новини

Польські військові під час російського ракетного нападу на Україну активувало заходи щодо забезпечення безпеки повітряного простору Польщі.

Про це повідомило Польське радіо, пише DailyLviv.com. Вночі проти неділі, 24 березня, майже по всій території України була оголошена повітряна тривога через пуски крилатих ракет російською авіацією.

Оперативне командування Збройних сил Республіки Польща у неділю вранці, 24 березня, поінформувало на платформі Х про активізацію заходів щодо забезпечення безпеки повітряного простору Польщі через посилену активність дальньої авіації рф.

Читайте такожСадовий назвав кількість ракет і дронів, які налетіли вночі на Львівщину

У дописі повідомляється про можливе підвищення рівня шуму, особливо в південно-східній частині країни.

«Сьогодні вночі (проти 24 березня, — ред.) спостерігається інтенсивна діяльність дальньої авіації російської федерації, пов'язана з ракетними ударами літаків по об’єктах на території України. Розпочато всі необхідні процедури для забезпечення безпеки польського повітряного простору, а Оперативне командування постійно стежить за ситуацією», — йдеться в повідомленні в соцмережах.

Читайте такожКозицький повідомив про пожежу на обʼєкті критичної інфраструктури у Львівській області

За повідомленнями моніторингових каналів, російська ракета зайшла у повітряний простір Польщі в районі н.п. Осердов і перебувала в ньому 39 секунд. 

Зі слів військових, за ракетою в цей час спостерігали радари та «вжили всіх необхідних безпекових заходів». Після цього ракета змінила курс і пішла на Львів.

Читайте також: Потужні вибухи на Львівщині

Ракети летять транзитом на захід України

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів