Біля автобусного заводу буде пішохідний перехід

15:42 26 вересня 2016 р.

Фото до новини


Фото: скріншот

Голова Сихівської районної адміністрації Ірина Маруняк пояснила, що міськрада не може спрямувалти кошти на ремонт підземного переходу на перехресті вулиць Стрийської й Володимира Великого, бо той не перебуває у комунальній власності.

Як повідомили сьогодні, 26 вересня, в прес-службі Львівської міськради, голова Сихівської районної адміністрації Ірина Маруняк запевнила, що біля автобусного заводу на перехресті вулиць Стрийської й Володимира Великого будуть встановлені знаки й світлофор, а також відновлять пішохідні доріжки. Вона також пояснила, що міськрада не може спрямувалти кошти на ремонт підземного переходу на перехресті вулиць Стрийської й Володимира Великого, бо той не перебуває у комунальній власності.

За словами Ірини Маруняк, пішохідний перехід облаштують «упродовж тижня-двох». Голова Сихівської районної адміністрації також подякувала громадським організаціям та активним мешканцям, які своїми силами провели роботи з благоустрою підземного переходу на перехресті вулиць Стрийської й Володимира Великого.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів