Автоцистерни постачатимуть у Львові воду біля храмів

13:15 10 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді запевнили: «Біля шістьох храмів у місті за годину-півтори будуть виставлені ємкості з питною водою».

Про це повідомили сьогодні, 10 грудня, в прес-службі Львівської міськради, де також  уточнили, що Автоцистерни постачатимуть у Львові воду біля храму Благовіщення Пресвятої Богородиці на вулиці Пасічній, 83, храму Покрови на вулиці Личаківській, 175, храму Івана Золотоустого на вулиці Лисенка, 23, храму Різдва Йоана Хрестителя на вулиці Пасічній, 91, храму святих Петра та Павла на перетині вулиць вулиць Личаківської й Мечникова та храму Холмської Ікони Божої Матері на вулиці Харківській, 46, а також на вулиці Тракт Глинянський, 161.
У міськраді також запевнили: «Орієнтовно за годину біля Личаківської районної адміністрації на вулиці Костя Левицького, 67 буде велика кількість шестилітрових пляшок із водою. Мешканці можуть приходити і брати цю воду.Технічну воду вже завезли на вулиці Чернігівську, 7, Некрасова, 8, на перехрестя вулиць Ніжинської й  Мучної та Довбуша ц Кривоноса, на вулицю Островського, 1. За цими адресами працюють комунальні водовозки. У разі забезпечення водою мешканців на цих вулицях, водовозки переїжджатимуть на інші вулиці. Інформація буде оновлюватись».
Водовозки для мешканців розташовані за такими адресами: вулиця Тракт Глинянський, 161-163, перехрестя вулиць Довбуша й Кривоноса, Лисенка й Лісної, Медової Печери й Пасічної, Личаківської й Мечникова. Очікуються ще водовозки, які поїдуть за такими адресами: перехрестя вулиць Джорджа Вашингтона й Шафарика, Мучної й Крип’якевича, Личаківської й Голинського, на вулицях Чехова й Грицая», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів