Автобус із туристами врізався у вантажівку на дорозі «Львів-Краковець»

23:30 14 січня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook»

ДТП трапилася в Яворівському районі.

Сьогодні, 14 січня, о 22:30 розвернуло фуру на дорозі «Львів-Краковець» у селі Ямельня в Яворівському районі Львівської області. Після цього у фуру врізався автобус із туристами. У ньому було близько 40 людей, всі живі, однак рух на дорозі «Львів-Краковець» заблоковано в обидва боки. Про це повідомили на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події.

Натомість у департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації повідомили 15 грудня, що 14 січня близько 22:30 на автодорозі «Львів-Краківець» у селі Ямельня Яворівського району сталося зіткнення рейсового туристичного автобусу «Неоплан» під керуванням 55-річного жителя Калуша з великоваговим вантажним автомобілем «Рено Магнум» 57-річного жителя села Ворів на Рівненщині, якого розвернуло на слизькій дорозі. В автобусі знаходилися 40 пасажирів, однак ніхто із учасників події не постраждав.

Рух автомобільного транспорту дорогою «Львів-Краківець» був заблокованим на три години.  Про це повідомили 15 січня на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів