Автівка польського консула збила на Львівщині трьох блокувальників руху (відео, оновлено)

21:00 4 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Ігор Зінкевича в інтернет-мережі «Facebook»

Після того, як протестувальники почали розхитувати автівку, вона здійснила наїзд на них.

Депутат Львівської міськради й голова виконкому громадського об’єднання «Варта 1» Ігор Зінкевич повідомив сьогодні, 4 липня:

«Авто польського консула який повертався до дому з дітьми, протестувальники перекрили йому рух і почали розхитувати авто (навіть відірвали дверну ручку) після чого авто почало втікати і здійснило наїзд на людей на пропускному пункті Раві-Руській.

«Щойно авто на польській реєстрації в'їхало натовп людей. Як ми дізналися, авто польського консула який повертався до дому з дітьми, протестувальники перекрили йому рух і почали розхитувати авто (навіть відірвали дверну ручку) після чого авто почало втікати і здійснило наїзд на людей на пропускному пункті Раві-Руській. Один хлопець лежить без свідомості».

Ігор Зінкевич написав цесьогодні, 4 липня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», де він також опублікував фото й відео з місця події. Натомість у прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції розповіли в понеділок:

«На Львівщині поблизу митного переходу в ДТП травмовано трьох людей. За кермом автомобіля «Пежо», яким було скоєно наїзд, перебував іноземець.

Сьогодні, 4 липня, о 14.45 поблизу митного переходу  в  місті. Рава-Руська в Жовківському районі водій автомобіля «Пежо» з номерними знаками польської реєстрації скоїв наїзд на трьох осіб, котрі переходили дорогу пішохідним переходом.

Травмовані – місцеві мешканці віком 35-40 років, усі –  чоловіки.  Їх госпіталізовано у місцеву лікарню. Водія «Пежо», котрий скоїв наїзд, затримали працівники поліції, котрі перебували на місці події. Ним виявився 43-річний іноземець.

На місці події працює слідчо-оперативна група, вирішується питання про кваліфікацію правопорушення згідно норм Кримінального кодексу України. Нагадаємо, сьогодні кілька сотень  мешканців  Львівщини перешкоджають в’їзду-виїзду транспорту на території митних постів та у зворотньому напрямку».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів