9 пухнастих вихованців ЛКП «Лев» шукають затишну домівку і люблячих господарів. Фото

22:50 9 жовтня 2019 р.

Фото до новини

Львів’ян закликають прилаштувати 9 собак, які тимчасово перебувають у ЛКП «Лев». Про це йдеться на сторінці комунального підприємства у Facebook.

«Собаки - друзі, що дарують ніжність, любов, радість та заряджають позитивом. Окрім цього, вони готові кожному подарувати частинку свого тепла, аби зігріти у холодну пору. Саме зараз ми пропонуємо вам чотирилапих друзів, які ніколи не зрадять, завжди вислухають, підбадьорять та розвеселять! 

Не проґавте свій шанс познайомитися з цими неймовірними кудлатиками. Вони чекають на вас!», - йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, що комунальне підприємство працює щодня, без вихідних, з 8:00 до 20:00, на вул. Промисловій, 56 у Львові. Телефон (068) 535-45-45.

Молодий енергійний красень Теді. Він кілька днів блукав Сихівським районом у пошуках їжі та господаря, який, на жаль, так і не забрав його додому. Теді має чудові здібності до навчання, а також може проживати в квартирі та сім'ї, де є діти.

Дункан -  спокійний та виважений собака середнього віку. Чотирилапий добре піддається навчанню. Ідеальний варіант для нього - це потрапити у родину, яка проживає у будинку з власним подвір‘ям.

Молода й активна Грета. За поведінкою зрозуміло, що донедавна була домашньою. Стане для свого господаря чудовим другом та охоронцем.

Арнольд - метис німецької вівчарки. старшого віку. Собака погано бачить, тож ми гадаємо, що це і стало причиною того, що він опинився на вулиці і впав у яму з якої без допомоги наших ловців не міг вибратись. Маємо надію, що хтось упізнає в ньому свого загубленого друга і забире додому. Арнольд стресує без господаря. У його віці стрес небезпечний для здоров‘я, тому собака дуже потребує сім‘ї.

Молодий красень Адік. Видно, що донедавна собака був домашнім. Мав на собі нашийник, втім, на жаль, без жодної інформації про господаря. Сподіваємось, що хтось упізнає свого загубленого улюбленця і забире додому. Адік чудово підійде для проживання в квартирі, адже слухняний і добре піддається навчанню.

Мілка - хвостата, яка була відловлена разом з Адіком, тож не виключено, що вони проживали в одній родині. За характером Мілка трохи ляклива, але коли бачить, що їй нічого не загрожує, починає махати хвостом та з радістю іде на прогулянку.

Собака з охоронними здібностями Бровко. За віком чотирилапий - молодий. Він швидко навчається і добре гуляє на повідку.

Молодий і слухняний Баррі. Він добре піддається навчанню. Для  господаря стане хорошим другом та пильним охоронцем.

Молодий активний і гавкучий Роб, який швидко навчається. Для свого нового господаря він стане і охоронцем, і другом.

Фото Ірини Шелест. 



 
 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів