73 дитини без батьківської опіки отримали торік на Львівщині власне житло

09:30 22 лютого 2017 р.

Для 14 дітей без батьківської опіки здійснили ремонт осель.

Начальник служби у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації Володимир Лис повідомив у вівторок, 21 лютого, під час звіту про виконану роботу: «У 2016 році власним житлом забезпечили 73 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, і осіб з їх числа. На цю мету залучили близько 12 мільйонів гривень з обласного та місцевих бюджетів».

Володимир Лис також розповів: «Минулого року ми придбали та передали у власність житло для 48 осіб. Відтак власні оселі отримали 15 дітей-сиріт дітей і дітей, позбавлених батьківського піклування, та 33 особи з їх числа. Також зробили ремонт житла для однієї особи».

За словами чиновника, на цю мету з обласного бюджету залучили близько 5,6 млн. гривень у межах програми регіональної програми забезпечення житлом дітей-сиріт та  дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа у Львівській області на 2016-2018 роки. Ще близько 6,5 – з місцевих бюджетів.

«Також поза межами програми забезпечили власним житлом ще 24 осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування: для 10 придбали житло, а для 14 дітей без батьківської опіки здійснили ремонт осель», – резюмував начальник служби у справах дітей. 

Про це повідомили напередодні в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів