62-річний житель Золочева вибрався зі затопленої автівки

17:58 28 квітня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління поліції

Оскільки тиск води не давав змоги відкрити двері, чоловік перебрався на заднє сидіння, відкрив бокове вікно і виліз назовні.

У Львівському обласному управлінні поліції повідомили сьогодні, 28 квітня, що вчора в її відділі у Золочеві дізналися, що в озеро на вулиці Шевченка у цьому місті з'їхав автомобіль. Відтак, туди виїхала група швидкого реагування патрульної поліції. 

Її працівники встановили, що 62-річний місцевий житель, повертаючись із рибалки, здійснював розворот заднім ходом на автомобілі «ВАЗ-2101». Однак , не розрахувавши відстані до краю дороги,  з'їхав в озеро, внаслідок чого автомобіль почав тонув.

Оскільки тиск води не давав змоги відкрити двері, чоловік перебрався на заднє сидіння, відкрив бокове вікно і виліз назовні. Рибалку каретою швидкої допомоги було доставлено в центральну району лікарню. Після надання медичної допомоги чоловік повернувся додому.

За порушення правил дорожнього руху водія притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд та іншого майна) Кодесу України про адміністративні порушення. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – від шести місяців до одного року позбавлення права керувати транспортними засобами.

Про це повідомили сьогодні, 28 квітня, у Львівському обласному управлінні поліції, де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів